Skip to content Skip to footer

UNDER CONSTRUCTION - In BEWERKING

Samenwerkingen

Mensen waar ik zelf mee werk of naar doorverwijs.

Manuele therapeut & Orthomoleculair therapeut

Machteld is mijn vaste kinesi/manuele therapeute &  één van mijn go to personen voor problemen omtrend voedsel allergiën/intolleranties, levenstijl, autoimuum ziektes en alles rond darmflora . Niet alleen voor mezelf maar ook voor anderen. Een alternatieve wetenschappelijk onderbouwde methode die al zeer prachtige resultaten heeft opgeleverd voor zowel mezelf, familieleden, vrienden en uiteraard haar klanten. 

Daarbovenop geeft zij fantastische manuele behandelingen en kinesitherapie. Niet alleen  uit haar klassieke studies maar ook vanuit intuitie en een holistische kijk. Want ook het lichaam laat zien waar emoties vast kunnen zitten. 

Leven met bloating is een keuze, eentje die Machteld kan veranderen. 

https://revivepraktijk.be/

Personal/small group trainer & Orthomoleculair therapeut

Tinne is niet alleen een van de meest energiekste maar ook een van de meest supportive mensen die ik ken. Met een passie om mensen te helpen! 

Haar jaren ervaring als personal coach helpen je om je veilig en doeltreffend je doelen te behalen. Dit in kleine groepen of 1 op 1. 

Ook draagt zij spiritualiteit hoog in het vaandel, waarbij ze steeds op zoek gaat naar de beste versie van zichzelf te worden.  Die lessen geeft ze ze graag mee aan klanten en tijdens de training. Zoals bv op het einde even een meditatie of mindfull moment.

Daarbovenop geeft ze de beste inspiratie en lekkerste recepten (vanuit eigen kookboek) mee om je nog gezonder mee te helpen afvallen. Volg zeker haar verhalen op Instagram

Ook zij is Orthomoleculair therapeute net zoals Machteld. 

https://www.vigorantwerp.com/tinne-raeymaekers

Bjj-, intermittent living-, diet coach & personal trainer

Maarten en ik gaan al heel wat jaren mee en hebben we elkaar ook terug gevonden op vlak van sport en spiritualiteit. 

Maarten is mede verantwoordelijk voor mijn persoonlijke lichamelijke vooruitgang. Door en met hem ben ik gaan exploreren in sport en voeding. Een waar voorbeeld voor mij door zijn behaalde titels als topsporter maar ook als vader van 2 en Vriend.


https://sowilocoaching.be/

nl_BE